Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Purilon υδροτζέλ ενδείκνυται για νεκρωτικά και ρυπαρά έλκη, όπως έλκη ποδός, έλκη πίεσης (κατακλίσεις), έλκη διαβητικού ποδός χωρίς λοίμωξη και εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη τη διαδικασία επούλωσης ώστε να παρέχει υγρό περιβάλλον επούλωσης. Το Purilon υδροτζέλ θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα δευτερεύον επίθεμα.

Το Purilon υδροτζέλ χρησιμοποιείται για έλκη που χρειάζονται αποτελεσματική και απαλή απομάκρυνση του νεκρωτικού ιστού, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την ταχύτερη επούλωση των ελκών.
 

Μοναδική σύνθεση ώστε να ενυδατώνει και να απορροφά τα υπολείμματα των νεκρωτικών ιστών και του εξιδρώματος

Η μοναδική σύνθεση που ενυδατώνει και απορροφά τα υπολείμματα των νεκρωτικών ιστών και του εξιδρώματος προάγει τον φυσιολογικό αυτολυτικό καθαρισμό των νεκρώσεων και την υγρή μέθοδο επούλωσης.
 

Εύκολο στην εφαρμογή και την αφαίρεση

Η συσκευασία του διασφαλίζει μια ελεγχόμενη, εύκολη και άσηπτη εφαρμογή, με χρήση ενός μόνο χεριού. Η γέλη αφαιρείται εύκολα λόγω υψηλής συνοχής της, ακόμη και μετά την απορρόφηση υπολειμμάτων και εξιδρώματος.
 

Ελαχιστοποιεί τη διαρροή και τις βλάβες από τη διαβροχή

Χάρη στο υψηλό ιξώδες της η γέλη παραμένει στη θέση της ακόμη και μετά την απορρόφηση υπολειμμάτων προλαμβάνοντας τη διαρροή και τη διαβροχή.
 

Μηχανισμός δράσης

Το Purilon υδροτζέλ ενυδατώνει τον νεκρωτικό ιστό και απορροφά το περίσσιο εξίδρωμα, τους ρύπους και τα υπολείμματα του έλκους.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Purilon υδροτζέλ αποτελείται από καθαρό νερό, νατριούχο καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη και αλγηνικό ασβέστιο. Το Purilon είναι ένα πολύ ήπιο προϊόν, επειδή η γέλη αποτελείται από φυσικά συστατικά, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετα.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Τεμ./Συσκευασία
Purilon® Υδροτζέλ 15 γρ. 3900 1
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση εξιδρώματος για έλκη με λοίμωξη που χρήζουν ισχυρής επικόλλησης. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη. Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος.

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Aνώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Eύκαμπτο, άνετο, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Πατενταρισμένο σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag
Προβολή για υπολογιστές