Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Συνδυάζει ενυδατικές και απορροφητικές ιδιότητες

Ο συνδυασμός ενυδατικών και απορροφητικών ιδιοτήτων (1) προάγει τον φυσιολογικό αυτολυτικό καθαρισμό των νεκρώσεων και την υγρή μέθοδο επούλωσης (2).

Εύκολη εφαρμογή

Η συσκευή εφαρμογής διασφαλίζει την ελεγχόμενη, εύκολη και άσηπτη εφαρμογή με τη χρήση ενός μόνο χεριού. Η γέλη μπορεί να απομακρυνθεί με φυσιολογικό ορό.

Ελαχιστοποιεί τη διαρροή και τις βλάβες από τη διαβροχή

Η ιξώδης υφή της γέλης διευκολύνει την παραμονή στη θέση της. Ακόμη και μετά την απορρόφηση υπολειμμάτων και εξιδρώματος, η γέλη παραμένει συνεκτική, προλαμβάνοντας τη διαρροή και τη διαβροχή.

Μηχανισμός δράσης

Το Purilon® Υδροτζέλ ενυδατώνει τον νεκρωτικό ιστό και απορροφά την περίσσεια ποσότητα εξιδρώματος και τα υπολείμματα μη βιώσιμων και νεκρωτικών ιστών του έλκους.

Σύνθεση

Το Purilon® Υδροτζέλ αποτελείται από καθαρό νερό, νατριούχο καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη και αλγηνικό ασβέστιο. Το Purilon® είναι εξαιρετικά ήπιο προϊόν, καθώς η γέλη αποτελείται από φυσικά συστατικά, χωρίς κανένα πρόσθετο.

Χρήση

Η γέλη Purilon® ενδείκνυται για ξηρά και νεκρωτικά έλκη, καθώς και για έλκη που συνυπάρχει νεκρωτικός και κοκκιώδης ιστός, όπως έλκη ποδός, έλκη από κατάκλιση, έλκη διαβητικού ποδιού χωρίς λοίμωξη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού. Η γέλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διαδικασία επούλωσης, παρέχοντας ένα υγρό περιβάλλον επούλωσης. Η γέλη Purilon® θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με δευτερεύον επίθεμα.

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

1. Thomas S et al. www.dressings.org/TechnicalPublications/PDF/Coloplast-Dressings-Testing-2003-2004.

2. Gottrup F et al. Cost effectiveness of hydrogel treatment in diabetic foot ulcers. EWMA 2002.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Τεμ./Συσκευασία
Purilon® Υδροτζέλ 15 γρ. 3900 1
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Biatain® Ag κολλητικό - Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με λοίμωξη που χρήζουν ισχυρής επικόλλησης. Μοναδική 3D αφρώδης δομή για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Σχεδιασμένο για την πρόληψη της λοίμωξης. Πατενταρισμένο σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιβακτηριακής δράσης. Συνεχής αντιβακτηριακή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής.

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone αφρώδες επίθεμα σιλικόνης – ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική 3D αφρώδης δομή Biatain για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Ασφαλής εφαρμογή. Non-touch σύστημα άσηπτης εφαρμογής. Μαλακό, εύκαμπτο, άνετο. Αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain®Silicone Ag - ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με διαρκή απελευθέρωση αργύρου για έλκη με λοίμωξη. 3D αφρώδης δομή που προσαρμόζεται στο σχήμα του πυθμένα του έλκους. Συνεχής απελευθέρωση αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής (1). Απαλή και ασφαλής εφαρμογή. Εύκολο στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag– Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη με λοίμωξη και έλκη με κοιλότητα. Υψηλή συνοχή του επιθέματος (1). Πατενταρισμένο επίθεμα για έλκη που περιέχει σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης (2). Ενδείκνυται για έλκη με κοιλότητα (3). Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και τις βλάβες από τη διαβροχή.  Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση (4,5).

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag
Προβολή για υπολογιστές