Η αποστολή μας: Να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με εξατομικευμένες ανάγκες στη φροντίδα υγείας ευκολότερη.

Προσδιορίζοντας την εξατομικευμένη φροντίδα υγείας

Η Coloplast αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό να διευκολύνει την ζωή των ατόμων με πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες ιατρικές παθήσεις. Αυτές οι παθήσεις είναι συχνά συνδεδεμένες με ψυχικό τραυματισμό και ταμπού. Όσο πιο εξατομικευμένη είναι μια πάθηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη να βρεθούμε κοντά στους πελάτες, να κατανοήσουμε το πρόβλημά τους και να αναπτύξουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Αυτό αποτελεί για εμάς εξατομικευμένη φροντίδα υγείας.

Η αποστολή μας

Να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με εξατομικευμένες ανάγκες στη φροντίδα υγείας ευκολότερη.

Αυτό το επιτυγχάνουμε σε στενή συνεργασία με όλους τους πελάτες. Ακούμε για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και ανταποκρινόμαστε βρίσκοντας νέους τρόπους να βελτιώσουμε τα πράγματα σε συνεργασία με τους χρήστες και τους επαγγελματίες υγείας. Ανοίγουμε τον δρόμο φέρνοντας τις καλύτερες ιδέες πρώτοι και άμεσα στην αγορά με τη μορφή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι ιδιαίτερες και προσωπικές ιατρικές παθήσεις είναι το επίκεντρό μας. Το πάθος μας για να κάνουμε την πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων είναι η κινητήριος δύναμή μας και αυτό που μας ενώνει. Η ιδιοσυγκρασία μας υποστηρίζει τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουμε και απελευθερώνει την μέγιστη δυναμική των ανθρώπων μας για να το επιτύχουν.

Δεχόμαστε την ευρύτερη ευθύνη που είναι απόρροια της ηγετικής μας θέσης – ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, στην κοινωνία, στους μετόχους μας και λειτουργούμε με ακεραιότητα σε ό,τι κάνουμε.

Οι αξίες της Coloplast

Οι αξίες μας καθορίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε ως μεμονωμένα άτομα αλλά και ως εταιρία.

Αξίες Coloplast - εγγύτητα

Εγγύτητα

Εγγύτητα για να κατανοούμε καλύτερα. Τι σημαίνει η εγγύτητα για εμάς;
Επιστροφή

Εγγύτητα

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Η Coloplast αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων με πολύ προσωπικές και εξατομικευμένες ιατρικές παθήσεις.

Όσο πιο εξατομικευμένη είναι η πάθηση, τόσο πιο στενά συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας προκειμένου να βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Η εγγύτητα με όλους τους πελάτες – τους τελικούς χρήστες καθώς και τους επαγγελματίες υγείας – είναι ο στόχος μας. Για να επιτευχθεί απαιτείται θέληση να ακούμε, ικανότητα να συμπάσχουμε και δέσμευση να ενεργούμε σε ότι μαθαίνουμε.

...και για εμάς;

Το να έρθουμε κοντά με τους πελάτες μας και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους είναι η κατευθυντήρια αρχή σε ό,τι κάνουμε. Όλοι έχουμε την ευθύνη να ακούμε και να βοηθάμε απαντώντας στις ανάγκες των πελατών μας.

Αλλά η εγγύτητα ισχύει και στις σχέσεις μεταξύ μας. Εκτιμούμε τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, διότι έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τι μας παρακινεί και μας καθοδηγεί και ως άτομα αλλά και ως εταιρεία.

Μέσω της συνεργασίας, στην Coloplast, καλλιεργούμε το εμείς- όπου ακούμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε ό,τι καλύτερο προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη εργασιακή ζωή.

Επιστροφή
Αξίες Coloplast - πάθος

Πάθος

Πάθος για να κάνουμε τη διαφορά. Τι σημαίνει το πάθος για εμάς;
Επιστροφή

Πάθος

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Αποτελεί μεγάλη ηθική ικανοποίηση για εμάς να γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα ζωής κάποιου ανθρώπου. Στην Coloplast μοιραζόμαστε το πάθος για να κάνουμε αυτή τη διαφορά και δεσμευόμαστε να το πετύχουμε.

Το πάθος μας παρακινεί να βρούμε νέους τρόπους προκειμένου να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα άμεσου καθήκοντος προκειμένου να φέρουμε τις καλύτερες ιδέες γρήγορα σε αυτούς που τις χρειάζονται.

… και για εμάς

Η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας είναι η καλύτερη επιβράβευση. Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να προχωράμε συνεχώς μπροστά. Το πάθος μας για να κάνουμε τη διαφορά μας ενώνει και μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας.

Το πάθος μας οδηγεί να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προκειμένου να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Αποτελεί πηγή έμπνευσης προκειμένου να παρουσιάσουμε τις καλύτερες ιδέες άμεσα στην αγορά. Τέλος, το πάθος είναι απαραίτητο προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας που να εμπνέει, να είναι διασκεδαστικό και να είναι γεμάτο προκλήσεις.

Επιστροφή
Αξίες Coloplast - σεβασμός και υπευθυνότητα

Σεβασμός και υπευθυνότητα

Σεβασμός και υπευθυνότητα για να καθοδηγούμαστε. Τι σημαίνει ο σεβασμός και η υπευθυνότητα για εμάς;
Επιστροφή

Σεβασμός και υπευθυνότητα

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Ο σεβασμός και η υπευθυνότητα αποτελούν τους δύο βασικούς πυρήνες της στενής σχέσης με τους πελάτες μας. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και να επιδεικνύουμε ακεραιότητα σε ό,τι και να κάνουμε. Αισθανόμαστε βαθύ σεβασμό για την προσωπική και ιδιωτική φύση της πάθησης που οι τελικοί μας χρήστες αντιμετωπίζουν.

Είναι ευθύνη μας, όχι μόνο να επικεντρωθούμε στην εύρεση των κατάλληλων ιατρικών λύσεων αλλά και να βρούμε τρόπους να ελαχιστοποιήσουμε τον ψυχικό τραυματισμό αλλά και τα ταμπού που είναι συνυφασμένα με αυτές τις παθήσεις.

… και για εμάς

Δείχνοντας σεβασμό ο ένας στον άλλον θέτουμε τον κόσμο γύρω μας στο επίκεντρο του οράματος της Coloplast.

Εμείς οι άνθρωποι της Coloplast, είμαστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις μας και τις ενέργειές μας. Έχοντας ηγετική θέση στην αγορά μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας σοβαρά, δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον, στην κοινωνία αλλά και σε ηθικά ζητήματα σε ό,τι και να κάνουμε.

Επιστροφή
Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές