Η ιστορία της επωνυμίας μας

Η ιστορία της Coloplast ξεκινά το 1954. Η Elise Sørensen είναι νοσηλεύτρια. Η αδερφή της Thora έχει μόλις υποβληθεί σε επέμβαση στομίας και φοβάται να βγει έξω, γιατί ανησυχεί ότι η στομία της μπορεί να παρουσιάσει διαρροή. Ακούγοντας τα προβλήματα της αδερφής της, η Elise συλλαμβάνει την ιδέα του πρώτου αυτοκόλλητου σάκου στομίας.
 
Βασιζόμενοι στην ιδέα της Elise, ο Aage Louis-Hansen, πολιτικός μηχανικός και κατασκευαστής πλαστικών ειδών, και η σύζυγός του Johanne Louis-Hansen, εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια, δημιουργούν τον σάκο στομίας. Έναν σάκο στομίας που βοηθά τη Thora —και χιλιάδες άτομα σαν αυτήν— να ζει τη ζωή που επιθυμεί.
 
Μία απλή λύση που φέρνει σημαντικά αποτελέσματα.
 
Σήμερα, η εταιρία μας προσφέρει προϊόντα φροντίδας οστομίας, διαχείρισης ούρων και εντέρου, φροντίδας επιδερμίδας και ελκών δέρματος, και χειρουργικής ουρολογίας. Απασχολούμε παγκοσμίως περισσότερους από 11.000 υπαλλήλους.

 

Αφουγκραζόμαστε, μαθαίνουμε και έπειτα ανταποκρινόμαστε καλύπτοντας τις ανάγκες αυτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, και των επαγγελματιών υγείας που ενδιαφέρονται για αυτούς με προϊόντα και υπηρεσίες κάνοντας την καθημερινότητά τους ευκολότερη.

Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές