Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης χρηστών προϊόντων Coloplast

Tilefono

  

 

 


Στην εταιρία μας λειτουργεί Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης χρηστών προϊόντων Coloplast το οποίο μπορεί να σας παρέχει διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη. Μπορείτε να μας τηλεφωνείτε καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Προσωπικές συμβουλές

Δίνουμε προσωπικές συμβουλές που αφορούν τη σωστή χρήση και επιλογή των προϊόντων, τη φροντίδα του δέρματος, τη διαδικασία αποζημίωσης των προϊόντων από τον ασφαλιστικό φορέα και τον τρόπο προμήθειας από εμάς.

Ομάδα εξειδικευμένων νοσηλευτών

Η εταιρία μας συνεχίζει να σας στηρίζει και μετά την αποχώρησή σας από το νοσοκομείο. Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να σας εκπαιδεύσει στη μέθοδο του διαλείποντος καθετηριασμού, του υψηλού αυτοϋποκλυσμού καθώς και στη σωστή εφαρμογή των προϊόντων στομίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εάν παρουσιαστεί πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας επισκεφτούν στο σπίτι για να σας δώσουν λύση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ενημερωτικό υλικό

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά φυλλάδια και πρακτικούς οδηγούς για τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθώς και για καινούρια προϊόντα που σας αφορούν. 

Ταξιδιωτική βοήθεια

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε ένα ταξίδι, σας συμβουλεύουμε πάντα να παίρνετε μαζί σας επαρκείς ποσότητες υλικών. Παρόλα αυτά, αν για οποιαδήποτε λόγο σας τελειώσουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα φροντίσουμε να σας τα προμηθεύσουμε σύντομα.

Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές