Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος


Χρήση

Το Physiotulle Ag μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χρόνια έλκη και οξέα τραύματα με μικρή έως μεγάλη ποσότητα εξιδρώματος, όπως κατακλίσεις, έλκη ποδός, έλκη διαβητικού ποδιού, εγκαύματα μερικού πάχους, περιοχές δότου, μετεγχειρητικά έλκη και δερματικές βλάβες.

Το Physiotulle Ag μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έλκη που παρουσιάζουν καθυστερημένη επούλωση λόγω κρίσιμου αποικισμού (εντοπισμένη λοίμωξη) ή στις περιπτώσεις που υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης λοίμωξης.

Είναι ασφαλές για χρήση σε μαγνητική τομογραφία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πιεστική περίδεση και σε συνδυασμό με το Biatain® Ibu για επώδυνα έλκη με λοίμωξη.

Το Physiotulle Ag είναι ένα μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος που περιέχει αργυρούχο σουλφαδιαζίνη και έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη της λοίμωξης των ελκών.
 

Εύκολο στη χρήση

Το Physiotulle Ag δεν κολλά στα γάντια και στο ψαλίδι κατά την εφαρμογή του. Η λεπτή και εύκαμπτη δομή του το καθιστά ιδανικό πλέγμα επαφής για όλους τους τύπους εξιδρωματικών ελκών.

 

Άνεση και προστασία

Το Physiotulle Ag δεν ξεραίνεται ούτε κολλά στον πυθμένα του έλκους με αποτέλεσμα την ατραυματική απομάκρυνσή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα απορροφητικά επιθέματα ως δευτερεύοντα επιθέματα.  

 

Συνεχής και ελεγχόμενη απελευθέρωση αργύρου

Κατά την απορρόφηση του εξιδρώματος από το έλκος, το επίθεμα απελευθερώνει άργυρο στον πυθμένα του έλκους. Η απελευθέρωση του άργυρου λαμβάνει χώρα καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος.

 

Προάγει την ταχύτερη επούλωση των ελκών

Η ανοιχτή δομή πλέγματος του Physiotulle Ag επιτρέπει την απορρόφηση του εξιδρώματος του έλκους από ένα δευτερεύον απορροφητικό επίθεμα και έρευνες έχουν δείξει ότι το επίθεμα μειώνει την επιφάνεια του έλκους κατά 55% σε 4 εβδομάδες σε έλκη με λοίμωξη.

 

Μηχανισμός δράσης

Σε επαφή με το έλκος, τα σωματίδια υδροκολλοειδούς απορροφούν το εξίδρωμα και ο άργυρος απελευθερώνεται στον πυθμένα του έλκους.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Physiotulle Ag αποτελείται από πολυεστερικό πλέγμα, εμποτισμένο με σωματίδια καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης (CMC), τα οποία είναι διεσπαρμένα σε παραφίνη και περιέχει αργυρούχο σουλφαδιαζίνη.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Physiotulle® Ag με Υδροκολλοειδές και SSD 3926 10x10 εκ. 10
Physiotulle® Ag με Υδροκολλοειδές και SSD 3927 15x15 εκ. 10
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Πατενταρισμένο σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση εξιδρώματος για έλκη με λοίμωξη που χρήζουν ισχυρής επικόλλησης. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη. Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος.

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό
Προβολή για υπολογιστές