Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος


Χρήση

Το Biatain Super μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος εξιδρωματικών ελκών, συμπεριλαμβανομένων ελκών ποδός, ελκών πίεσης, ελκών διαβητικού ποδιού, εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, χειρουργικών τραυμάτων και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Super είναι κατάλληλο για χρήση κάτω από πιεστική περίδεση.

Το Biatain Super είναι ένα ιδιαίτερα απορροφητικό υδροτριχοειδικό επίθεμα που παρέχει ιδανικό, περιβάλλον υγρής επούλωσης σε εξιδρωματικά έλκη.

Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά το εξίδρωμα που περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος. Το πολυεστερικό πλέγμα επιτρέπει τη διέλευση της σωστής ποσότητας εξιδρώματος, διατηρώντας ένα περιβάλλον υγρής επούλωσης σε έλκη με χαμηλό, μέτριο και υψηλό ποσοστό εξιδρώματος.
 

Κατάλληλο για εξιδρωματικά έλκη

Η ταχεία απορρόφηση, διανομή και συγκράτηση του εξιδρώματος αξιοποιούν πλήρως τη δυνατότητα απορρόφησης του επιθέματος ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από τη διαβροχή, ακόμη και σε έντονα εξιδρωματικά έλκη.
 

Ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση

Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά ταχύτατα το εξίδρωμα κάθετα και το διανέμει οριζόντια. Τα επιθέματα διασφαλίζουν ένα ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση. Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά το εξίδρωμα που περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος. Το πολυεστερικό πλέγμα επιτρέπει τη διέλευση της σωστής ποσότητας εξιδρώματος, διατηρώντας ένα περιβάλλον υγρής επούλωσης σε έλκη με χαμηλό, μέτριο και υψηλό ποσοστό εξιδρώματος.

Μηχανισμός δράσης

Τα υπεραπορροφητικά σωματίδια απορροφούν και συγκρατούν υψηλές ποσότητες εξιδρώματος. Οι ίνες εσωτερικά των σωματιδίων διανέμουν το εξίδρωμα οριζόντια, μέσα στο απορροφητικό στρώμα για μέγιστη απορρόφηση. Σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό εξάτμισης, εξασφαλίζεται ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος.
 

Σύσταση

Το Biatain Super αποτελείται από ένα υπεραπορροφητικό υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα, μια ημιπερατή, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια εξωτερική μεμβράνη, ένα υδροκολλοειδές κολλητικό και ένα μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος. Το μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος διαχωρίζει το απορροφητικό στρώμα από το έλκος και το περιβάλλον δέρμα, διασφαλίζοντας ότι το επίθεμα δεν θα κολλήσει στο έλκος. Το εξίδρωμα περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος και απορροφάται από το απορροφητικό στρώμα. Το απορροφητικό στρώμα απορροφά ταχύτατα το εξίδρωμα κάθετα και το διανέμει οριζόντια.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό κολλητικό 10Χ10 εκ. 4610 10Χ10 εκ. 10
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό κολλητικό 15X15εκ. 4615 15X15εκ. 10
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό κολλητικό 20X20εκ. 4620 20X20εκ. 10
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Aνώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Eύκαμπτο, άνετο, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση εξιδρώματος για έλκη με λοίμωξη που χρήζουν ισχυρής επικόλλησης. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη. Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος.

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Πατενταρισμένο σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag
Προβολή για υπολογιστές