Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Biatain Silicone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος εξιδρωματικών ελκών, συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), ελκών διαβητικού ποδιού χωρίς λοίμωξη, περιοχών δότου, μετεγχειρητικών τραυμάτων και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Silicone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πιεστική περίδεση.

Μοναδική 3D πολυμερής δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος

Όταν έρθει σε επαφή με το εξίδρωμα, η μοναδική 3D πολυμερής δομή του αφρώδους στρώματος του Biatain Silicone παίρνει το σχήμα του πυθμένα του έλκους σε βάθος και έκταση. Η ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος του Biatain Silicone, διασφαλίζει τον βέλτιστο έλεγχο του εξιδρώματος, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο βλαβών από διαβροχή και διαρροή. 

Ασφαλής εφαρμογή

Το στρώμα επαφής με το έλκος από σιλικόνη παρέχει ασφαλή εφαρμογή, συγκρατεί το επίθεμα στη θέση του, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ανώδυνη απομάκρυνση.

Καθαρή εφαρμογή

Το Biatain Silicone διαθέτει non-touch μεμβράνη 3 τμημάτων για άσηπτη, ασφαλή και εύκολη εφαρμογή.

Μαλακό, εύκαμπτο, άνετο

Ο μαλακός και εύκαμπτος σχεδιασμός του Biatain Silicone διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή στο έλκος και στο σώμα, ακόμη και υπό συνθήκες πίεσης.

Αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια

Η ημιπερατή εξωτερική μεμβράνη είναι αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια.

Μηχανισμός δράσης

Η μοναδική 3D πολυμερής δομή του αφρώδους στρώματος απορροφά το εξίδρωμα κάθετα και σε συνδυασμό με το υπεραπορροφητικό στρώμα, το ασφαλίζει μέσα στη δομή του, αφήνοντας στο έλκος την απαραίτητη υγρασία, για ιδανικές συνθήκες υγρής επούλωσης.

Σύνθεση του προϊόντος

Το Biatain Silicone είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα από πολυουρεθάνη με ημιπερατή, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια εξωτερική μεμβράνη και μαλακό κολλητικό σιλικόνης.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης 3436 12,5x12,5 εκ. 10
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης 3438 17,5x17,5 εκ. 5
Επιστροφή

Videos

Μαρτυρίες χρηστών

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό επίθεμα – Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για  έλκη με χαμηλό, μέτριο και υψηλό ποσοστό εξιδρώματος. Περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση (1-3).

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό
Purilon® υδροτζέλ

Purilon® υδροτζέλ

Purilon® Υδροτζέλ – Ταχύτερη επούλωση ελκών μέσω αποτελεσματικής και ήπιας απομάκρυνσης των νεκρώσεων. Συνδυάζει ενυδατικές και απορροφητικές ιδιότητες (1). Εύκολη εφαρμογή και απομάκρυνση. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και τις βλάβες από τη διαβροχή.

Purilon® υδροτζέλ
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag

Biatain® Alginate Ag– Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη με λοίμωξη και έλκη με κοιλότητα. Υψηλή συνοχή του επιθέματος (1). Πατενταρισμένο επίθεμα για έλκη που περιέχει σύμπλοκο αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης (2). Ενδείκνυται για έλκη με κοιλότητα (3). Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και τις βλάβες από τη διαβροχή.  Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση (4,5).

Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag
Προβολή για υπολογιστές