Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος


Χρήση

Το Biatain Ibu μη κολλητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος εξιδρωματικών ελκών, συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, μετεγχειρητικών τραυμάτων, απλών δερματικών βλαβών, περιοχών δότου και ελκών διαβητικού ποδιού χωρίς λοίμωξη. Το Biatain Ibu είναι κατάλληλο για χρήση σε συνδυασμό με πιεστική περίδεση.

Το Biatain Ibu είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο, απορροφητικό αφρώδες επίθεμα. Το Biatain Ibu είναι το πρώτο και το μοναδικό επίθεμα που προσφέρει συνδυασμό υγρής μεθόδου επούλωσης με τοπική απελευθέρωση ιμπουπροφαίνης.
 

Μοναδική 3D δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος

Όταν έρθει σε επαφή με εξίδρωμα, η μοναδική 3D αφρώδης δομή του Biatain Ibu παίρνει το σχήμα του πυθμένα του έλκους, σε βάθος και έκταση, ακόμη και υπό συνθήκες πίεσης.
 

Μαλακό και εύκαμπτο επίθεμα

Το Biatain Ibu είναι ένα μαλακό, εύκαμπτο και άνετο στην εφαρμογή επίθεμα. Οι λειασμένες άκρες ελαχιστοποιούν τα σημάδια από πίεση.
 

Συνδυάζει την υγρή μέθοδο επούλωσης με τοπική απελευθέρωση ιμπουπροφαίνης

Παρουσία εξιδρώματος, υπάρχει συνεχής απελευθέρωση μικρής ποσότητας ιμπουπροφαίνης στον πυθμένα του έλκους καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος (έως και 7 ημέρες).
 

Η επούλωση ενός έλκους δεν χρειάζεται να είναι επώδυνη

Συγκριτικές μελέτες έχουν καταδείξει μείωση πόνου του έλκους σε ασθενείς που χρησιμοποιούν το Biatain Ibu σε σύγκριση με επιθέματα που δεν περιέχουν ιμπουπροφαίνη.
 

Μηχανισμός δράσης

Η ιμπουπροφαίνη απελευθερώνεται όταν το αφρώδες τμήμα έρχεται σε επαφή με το εξίδρωμα του έλκους.
 

Σύσταση

Το Biatain Ibu είναι ένα αφρώδες επίθεμα πολυουρεθάνης που περιέχει 0,5 mg/cm² ιμπουπροφαίνης ομοιογενώς κατανεμημένη στο αφρώδες τμήμα του (1).

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη 4110 10x10 εκ. 5
Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη 4115 15x15 εκ. 5
Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη 4120 20x20 εκ. 5
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Aνώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Eύκαμπτο, άνετο, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Alginate Αλγηνικό

Biatain® Alginate Αλγηνικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Αλγηνικό
Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό

Biatain® Super, μη κολλητικό – Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με κάθε βαθμό εξιδρώματος. Κατάλληλο για έλκη με χαμηλό έως υψηλό ποσοστό εξιδρώματος. Ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση. Ένα εύχρηστο, όλα σε ένα, επίθεμα ελκών.

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό
Προβολή για υπολογιστές