Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Biatain Alginate Ag κολλητικό ενδείκνυται για χρήση σε μεγάλο εύρος εξιδρωματικών ελκών με κοιλότητα που παρουσιάζουν καθυστερημένη επούλωση λόγω αποικισμού ή όπου υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, περιοχών δότου, ελκών διαβητικού ποδιού, μετεγχειρητικών ελκών και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Alginate Ag μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πιεστική περίδεση. Το Biatain Alginate Ag δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε στεγνά ή ελαφρώς εξιδρωματικά έλκη ή για τον έλεγχο εκτεταμένης αιμορραγίας.

 

Ιδανικό για πλήρωση κοιλοτήτων σε έλκη με λοίμωξη

Ο σχεδιασμός και η δομή του επιθέματος σας επιτρέπει να το κόβετε για να το προσαρμόζετε σε οποιοδήποτε έλκος ανεξαρτήτως μεγέθους, σχήματος και βάθους. Το επίθεμα λαμβάνει το σχήμα και τον όγκο του πυθμένα του έλκους για καλύτερο έλεγχο της λοίμωξης.
 

Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης

Το Biatain Alginate Ag προσφέρει συνεχή αντιμικροβιακή δράση καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής (έως και 7 ημέρες).
 

Άριστη συνοχή του επιθέματος

Η μοναδική συνοχή του επιθέματος επιτρέπει την απομάκρυνσή του χωρίς να αφήνει υπολείμματα.
 

Προλαμβάνει τη διαρροή και τις βλάβες του δέρματος από τη διαβροχή

Η απορροφητικότητα του Biatain Alginate Ag και ο σχηματισμός γέλης που συγκρατεί το εξίδρωμα, αποτρέπει τη διαρροή που μπορεί να προκαλέσει βλάβες του περιβάλλοντος δέρματος.
 

Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση

Σε αντίθεση με τα υδροϊνώδη επιθέματα, το Biatain Alginate Ag διαθέτει τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση, δηλαδή δυνατότητα διακοπής της ροής του αίματος σε περιορισμένες αιμορραγίες.
 

Μηχανισμός δράσης

Κατά την επαφή με το εξίδρωμα του έλκους, το Biatain Alginate Ag μετατρέπεται σε μαλακή, συνεκτική γέλη που προσαρμόζεται στο σχήμα και τον όγκο του πυθμένα του έλκους, για καλύτερο έλεγχο της λοίμωξης. Το πατενταρισμένο σύμπλοκο αργύρου απελευθερώνει ιόντα όταν έρχεται σε επαφή με το εξιδρώματος του έλκους.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Biatain Alginate Ag είναι ένα αλγηνικό επίθεμα που αποτελείται από αλγηνικό ασβέστιο, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη (CMC) και σύμπλοκο ιοντικού Αργύρου.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain® Alginate Ag Αλγηνικό με Ag 3780 3x44 εκ. 10
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Aνώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Eύκαμπτο, άνετο, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό

Biatain® Super υδροτριχοειδικό – Άριστη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με κάθε βαθμό εξιδρώματος. Κατάλληλο για έλκη με χαμηλό έως υψηλό ποσοστό εξιδρώματος. Ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση. Ένα εύχρηστο, όλα σε ένα, επίθεμα ελκών.
Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Κολλητικό
Biatain® Αφρώδες Κολλητικό

Biatain® Αφρώδες Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη που χρήζουν ισχυρής προσκόλλησης. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Μαλακό και εύκαμπτο επίθεμα. Καθαρή εφαρμογή.

Biatain® Αφρώδες Κολλητικό
Προβολή για υπολογιστές