Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Biatain Ag κολλητικό ενδείκνυται για χρήση σε μεγάλο εύρος εξιδρωματικών ελκών που παρουσιάζουν καθυστερημένη επούλωση λόγω αποικισμού ή όπου υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, περιοχών δότου, ελκών διαβητικού ποδιού, μετεγχειρητικών ελκών και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Ag μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πιεστική περίδεση.

Το Biatain Ag είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα Αργύρου που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ταχύτερη επούλωση των ελκών με λοίμωξη.
 

Μοναδική 3D δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος 

Το επίθεμα Biatain Ag όταν έρθει σε επαφή με το εξίδρωμα, παίρνει το σχήμα του πυθμένα του έλκους σε βάθος και έκταση, ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης, χάρη στη μοναδική 3D δομή του αφρώδους στρώματος.
 

Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη

Το πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου σε συνδυασμό με τη σταδιακή και ελεγχόμενη απελευθέρωσή του, διασφαλίζουν ομοιογενή κατανομή των ιόντων αργύρου στο έλκος, παρέχοντας συνεχή αντιμικροβιακή δράση.


Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης

Ανεξάρτητες μελέτες έχουν καταδείξει ότι το Biatain Ag είναι το μόνο επίθεμα που δρα αποτελεσματικά σε όλα τα βακτηρίδια που συναντώνται συχνά σε έλκη με λοίμωξη που δεν επουλώνουν. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν ότι τα έλκη με λοίμωξη επουλώνονται ταχύτερα με το Biatain Ag σε σύγκριση με άλλα επιθέματα, συμπεριλαμβανομένων άλλων αντιμικροβιακών επιθεμάτων.
 

Συνεχής αντιμικροβιακή δράση καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος

Λόγω της σταδιακής και ελεγχόμενης απελευθέρωσης Αργύρου, προσφέρει συνεχή αντιμικροβιακή δράση καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής (έως και 7 ημέρες).
 

Μηχανισμός δράσης

Παρουσία εξιδρώματος, ο Άργυρος απελευθερώνεται διαρκώς στο έλκος, για διάστημα έως και 7 ημέρες.
 

Σύσταση

Το Biatain Ag είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα πολυουρεθάνης με πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου και υδροκολλοειδές κολλητικό περιμετρικά.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό 9632 12,5x12,5 εκ. 5
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό 9635 18x18 εκ. 5
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό Κόκκυγος 9641 23x23 εκ. 5
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Κολλητικό Πτέρνας 9643 19x20 εκ. 5
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με μαλακή προσκόλληση για έλκη με λοίμωξη.

Μαλακό, εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα με πατενταρισμένο σύμπλοκο αντιμικροβιακού Αργύρου και απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Συνεχής απελευθέρωση Αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Aνώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Καθαρή εφαρμογή για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Eύκαμπτο, άνετο, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Biatain® Alginate Αλγηνικό

Biatain® Alginate Αλγηνικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Αλγηνικό
Purilon® υδροτζέλ

Purilon® υδροτζέλ

Ταχύτερη επούλωση ελκών μέσω αποτελεσματικής και ήπιας απομάκρυνσης των νεκρώσεων. Μοναδική σύνθεση ώστε να ενυδατώνει και να απορροφά τα υπολείμματα των νεκρωτικών ιστών και του εξιδρώματος. Εύκολο στην εφαρμογή και την αφαίρεση. Ελαχιστοποιεί τη διαρροή και τις βλάβες από τη διαβροχή.

Purilon® υδροτζέλ
Προβολή για υπολογιστές