Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας έχει σχεδιαστεί για να είναι διακριτικός καθώς έχει το μισό περίπου μέγεθος των κοινών καθετήρων και δεν παραπέμπει σε ιατρικό προϊόν. Ο διακριτικός σχεδιασμός κάνει τον SpeediCath Compact ανδρικό καθετήρα πιο πρακτικό στην αποθήκευση, μεταφορά και απόρριψη, διατηρώντας ταυτόχρονα τα οφέλη του εύκολου χειρισμού.

Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας διαθέτει υδρόφιλη λίπανση και λειασμένα μάτια σχεδιασμένα να μειώνουν την τριβή και να αυξάνουν την άνεση, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο βλάβης της ουρήθρας.

 

Τα οφέλη του SpeediCath Compact ανδρικού καθετήρα:

  • Ο πιο διακριτικός καθετήρας για τους άνδρες
  • Μικρός σε μέγεθος και πρακτικός για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού
  • Η εισαγωγή του πραγματοποιείται χωρίς να απαιτείται επαφή με το λιπασμένο τμήμα του καθετήρα
  • Μετά τη χρήση, ο καθετήρας μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια πίσω στη συσκευασία του
  • Είναι έτοιμος προς χρήση και διαθέτει μοναδική υδρόφιλη λίπανση
  • Χωρίς PVC και φθαλικές ενώσεις, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν επιβαρύνεται η υγεία σας και το περιβάλλον
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Φύλο Κωδικός CH Λίπανση Άκρο καθετήρα Τεμ./Συσκευασία
SpeediCath® Compact Ανδρικός 28692 CH 12/18 Υδρόφιλος, έτοιμος λιπασμένος Nelaton 30
Επιστροφή

Ερωτήσεις & απαντήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστροφή

Ερωτήσεις & απαντήσεις

Ερ.: Πώς μπορεί ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας να είναι τόσο μικρός;
Απ.: Χάρη στον τηλεσκοπικό του σχεδιασμό, έχει το μισό μέγεθος από τους κοινούς ανδρικούς καθετήρες. Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας μπορεί έτσι να αποθηκευτεί, να μεταφερθεί, να χρησιμοποιηθεί και να απορριφθεί διακριτικά.Ερ.: Η μετάβαση από Ch12 σε Ch18 θα δημιουργήσει δυσφορία κατά τη χρήση του καθετήρα;
Απ.: Δεν θα νιώσετε περισσότερη δυσφορία με τη χρήση του SpeediCath Compact ανδρικού καθετήρα από όση όταν χρησιμοποιείτε έναν άλλο καθετήρα, όπως ο SpeediCath (1,2).

 


Ερ.: Πώς μπορώ να ανοίξω τον SpeediCath Compact ανδρικό καθετήρα;
Απ.: Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας ανοίγει με ευκολία ακόμα και από άτομα με μειωμένη κινητικότητα άνω άκρων. Κρατήστε τη συσκευασία του καθετήρα κάθετα έτσι ώστε το καπάκι να δείχνει προς τα πάνω και περιστρέψτε το για να ανοίξει.Ερ.: Τι προετοιμασία απαιτείται για τη χρήση του καθετήρα;
Απ.: Δεν απαιτούνται στάδια προετοιμασίας, ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας είναι έτοιμος προς χρήση χάρη στη μοναδική υδρόφιλη λίπανση η οποία καλύπτει και το εσωτερικό των ματιών. Έτσι εξασφαλίζεται ομαλός καθετηριασμός, τόσο κατά την εισαγωγή όσο και κατά την απομάκρυνση του καθετήρα.

 


Ερ.: Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας έχει μικρότερο μήκος από τον κοινό καθετήρα. Είναι το μήκος του αρκετό για να κενώσει την κύστη μου;
Απ.: Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας έχει σχεδιαστεί για να είναι διακριτικός και μικρότερoς από ό,τι ένας κοινός καθετήρας και κενώνει την κύστη σας αποτελεσματικά (3).

 


Ερ.: Συνήθως χρησιμοποιώ CH14. Η χρήση του SpeediCath Compact ανδρικού καθετήρα θα επιτρέψει την κένωση της κύστης μου το ίδιο γρήγορα;
Απ.: Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας είναι ένας καθετήρας νέου τύπου που συνδυάζει το CH12 με το CH18. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να κενώσετε μια πλήρη κύστη με έναν καθετήρα CH14 και με τον SpeediCath Compact ανδρικό καθετήρα θα είναι σχεδόν ίδιος. Απαιτούνται περίπου 4 δευτερόλεπτα παραπάνω για να κενώσετε μία πλήρη κύστη χωρητικότητας 400ml με τον SpeediCath Compact ανδρικό καθετήρα, ωστόσο η εισαγωγή του θεωρείται πολύ πιο εύκολη.Ερ.: Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τον καθετήρα πίσω στη συσκευασία και να τον απορρίψω διακριτικά;
Απ.: Το βιδωτό καπάκι μπορεί να ξανακλείσει χωρίς να κινδυνεύετε να λερωθείτε. Μετά τη χρήση, απλά απορρίψτε τον καθετήρα και κλείστε το καπάκι. Χάρη στη διακριτική του συσκευασία κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι απορρίπτετε έναν καθετήρα.

 

Βιβλιογραφία

1) Bagi et al. Safety of a new compact male intermittent catheter: a randomized, 1 cross-over, single blind study in healthy male volunteers. Accepted for publication in Urologia Internationalis.
2) Chartier-Kastler et al. Safety of a new compact catheter for men with neurogenic bladder dysfunction: a randomised, crossover, open-labeled study. Submitted to Spinal Cord.
3) Domurath et al. Residual urine after intermittent catheterisation in males using a newly developed catheter (SpeediCath Compact Male) and a conventional male catheter (SpeediCath). Submitted to Spinal Cord.

Επιστροφή

Βασικά οφέλη

Η επανάσταση στο σχεδιασμό των καθετήρων

Η επανάσταση στο σχεδιασμό των καθετήρων

Διαβάστε για τον πιο διακριτικό καθετήρα για άνδρες
Επιστροφή

Η επανάσταση στο σχεδιασμό των καθετήρων

Ο τρόπος που κενώνετε την κύστη σας είναι προσωπική υπόθεση και με τον SpeediCath Compact ανδρικό καθετήρα αυτό δεν θα αλλάξει. Πρόκειται για τον πιο διακριτικό ανδρικό καθετήρα χάρη στον καινοτόμο και βραβευμένο σχεδιασμό του. Ο καθετήρας είναι εύκολος στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προάγει την ασφάλεια και την καθαρή εφαρμογή.

 

Δείτε τα βασικά οφέλη

  • Χαρακτηρίστηκε ως διακριτικός από το 96% των χρηστών
  • Χαρακτηρίστηκε ως εύκολος στη χρήση από το 85% των χρηστών
  • Είναι έτοιμος προς χρήση και διαθέτει μοναδική υδρόφιλη λίπανση
  • Η εισαγωγή του πραγματοποιείται χωρίς να απαιτείται επαφή με το λιπασμένο τμήμα του καθετήρα
Επιστροφή
Ο καθετήρας αυτός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου

Ο καθετήρας αυτός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου

Διαβάστε την ιστορία του Dan και άλλων χρηστών
Επιστροφή

Ο καθετήρας αυτός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου

“Ο καθετήρας αυτός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου”
Dan, χρήστης του SpeediCath® Compact ανδρικού καθετήρα.

Για τον Dan, πατέρα δύο παιδιών, ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας έκανε τη διαφορά στη ζωή του. Όταν ο Dan εξαιτίας της πολλαπλής σκλήρυνσης είχε ελάχιστο έλεγχο της κύστης του, η ζωή του γινόταν όλο και πιο περιορισμένη. Τις περισσότερες φορές απέφευγε να βγει από το σπίτι από φόβο μήπως δεν υπάρχει κοντινή τουαλέτα. Σήμερα, με τον διαλείποντα καθετηριασμό απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση και χάρη στην επιπλέον διακριτικότητα και πρακτικότητα που του παρέχει ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας, ο Dan δηλώνει ότι είναι καλά και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Δείτε το video με την ιστορία του Dan.

 

“Μπορώ να πάω σε μέρη που ποτέ πριν δεν είχα τολμήσει”
Christophe, χρήστης του SpeediCath® Compact ανδρικού καθετήρα.

Φανατικός των extreme σπορ, ο Christophe εξηγεί ότι η διακριτική συσκευασία του SpeediCath Compact ανδρικού καθετήρα ταιριάζει απόλυτα στον δραστήριο τρόπο ζωής του. Είτε κάνει kite-surfing, αλεξίπτωτο πλαγιάς, σκι, αγώνες με οχήματα παντός εδάφους ή ιστιοπλοΐα, ο Christophe συχνά βρίσκεται σε μέρη μακρινά – που ούτε ’ στο όνειρό του δεν θα μπορούσε να πάει, αν δεν υπήρχαν τα μοναδικά οφέλη του SpeediCath Compact Male. Η ευκολία στη χρήση καθώς και η διακριτική, ανθεκτική συσκευασία είναι χαρακτηριστικά που τον κατέστησαν απαραίτητο για εκείνον. Εξηγεί πως: “Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας με βοηθά να απολαμβάνω και πάλι τον αθλητισμό.”

Δείτε το video με την ιστορία του Christophe.

Επιστροφή
Βραβευμένος καθετήρας

Βραβευμένος καθετήρας

Διαβάστε περισσότερα για το διακεκριμένο βραβείο σχεδιασμού του προϊόντος
Επιστροφή

Βραβευμένος καθετήρας

Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας έχει κερδίσει το αναγνωρισμένο βραβείο Medical Design Excellence Awards για τον σχεδιασμό του. Ο SpeediCath Compact ανδρικός καθετήρας διαθέτει καινοτόμο και διακριτικό σχεδιασμό που θέτει νέα δεδομένα στον σχεδιασμό ανδρικών καθετήρων. Επιπλέον, δεν παραπέμπει σε ιατρικό προϊόν. 

Επιστροφή

Videos

Μαρτυρίες χρηστών

Προτεινόμενα προϊόντα

SpeediCath® Compact Set

SpeediCath® Compact Set

Η μόνη διακριτική ολοκληρωμένη λύση καθετήρα με ενσωματωμένο ουροσυλλέκτη.

SpeediCath® Compact Set
Conveen® Ουροσυλλέκτης Περιπάτου

Conveen® Ουροσυλλέκτης Περιπάτου

Ουροσυλλέκτης περιπάτου με εσωτερικά κανάλια διανομής για ομοιόμορφη κατανομή των ούρων.

Conveen® Ουροσυλλέκτης Περιπάτου
Επιστροφή
SpeediCath® Compact Ανδρικός

Δοκιμάστε το προϊόν

Coloplast SpeediCath® Compact Ανδρικός

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές