Μάθετε για τους περιπεϊκούς καθετήρες και ουροσυλλέκτες Conveen της Coloplast και ζητήστε δωρεάν δείγματα για να τους δοκιμάσετε. 

Τι είναι ο περιπεϊκός καθετήρας και ο ουροσυλλέκτης;

Θέλετε να βρείτε μια εναλλακτική λύση στις πάνες ακράτειας; Ένας περιπεϊκός καθετήρας με έναν ουροσυλλέκτη αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανδρικής ακράτειας ούρων. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Conveen

Ο περιπεϊκός καθετήρας Conveen, σε συνδυασμό με έναν ουροσυλλέκτη, αποτελεί μια διακριτική, ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων.

Ο περιπεϊκός καθετήρας τοποθετείται πάνω στο πέος και συνδέεται με έναν ουροσυλλέκτη περιπάτου ή κλίνης. Τα προϊόντα Conveen® μπορούν να φορεθούν όλη μέρα χωρίς κανένας να αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα ακράτειας.

Κάντε το τεστ αξιολόγησης και μάθετε ποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επιστροφή

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα Conveen®

Εάν η ακράτεια ούρων αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, δεν υπάρχει λόγος να περιορίζει την καθημερινότητά σας. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Conveen

Ο περιπεϊκός καθετήρας Conveen® αποτελεί μια διακριτική και αποτελεσματική λύση έναντι της πάνας ακράτειας. Τα ούρα διοχετεύονται από την ουρήθρα και αποθηκεύονται σε έναν διακριτικό ουροσυλλέκτη ο οποίος τοποθετείται στο πόδι προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στην κίνηση. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγετε τα ατυχήματα λόγω διαρροής των ούρων και μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν.


Κάντε το τεστ και βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

 

 Urine leg bag    Urine night bag    Urisheath
Ουροσυλλέκτης περιπάτου

  Ουροσυλλέκτης κλίνης

  Περιπεϊκός καθετήρας 
Ζητήστε δωρεάν δείγματα
Επιστροφή
Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές