Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Biatain Ag μη κολλητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος εξιδρωματικών ελκών με καθυστερημένη επούλωση λόγω αποικισμού ή όπου υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, περιοχών δότου, ελκών διαβητικού ποδιού, μετεγχειρητικών ελκών και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Ag μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πιεστική περίδεση.

Το Biatain Ag είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα Αργύρου που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ταχύτερη επούλωση ελκών με λοίμωξη.
 

Μοναδική 3D δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος

Το επίθεμα Biatain Ag όταν έρθει σε επαφή με το εξίδρωμα, παίρνει το σχήμα του πυθμένα του έλκους σε βάθος και έκταση, ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης, χάρη στη μοναδική 3D δομή του αφρώδους στρώματος.
 

Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη

Το πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου σε συνδυασμό με τη σταδιακή και ελεγχόμενη απελευθέρωσή του, διασφαλίζουν ομοιογενή κατανομή των ιόντων αργύρου στο έλκος, παρέχοντας συνεχή αντιμικροβιακή δράση.
 

Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης

Ανεξάρτητες μελέτες έχουν καταδείξει ότι το Biatain Ag είναι το μόνο επίθεμα που δρα αποτελεσματικά σε όλα τα βακτηρίδια που συναντώνται συχνά σε έλκη με λοίμωξη που δεν επουλώνουν. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν ότι τα έλκη με λοίμωξη επουλώνονται ταχύτερα με το Biatain Ag σε σύγκριση με άλλα επιθέματα, συμπεριλαμβανομένων άλλων αντιμικροβιακών επιθεμάτων.
 

Συνεχής αντιμικροβιακή δράση καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος

Λόγω της σταδιακής και ελεγχόμενης απελευθέρωσης Αργύρου, προσφέρει συνεχή αντιμικροβιακή δράση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου εφαρμογής (έως και 7 ημέρες).
 

Μηχανισμός δράσης

Παρουσία εξιδρώματος, ο Άργυρος απελευθερώνεται διαρκώς στο έλκος, για διάστημα έως και 7 ημέρες.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Biatain Ag μη κολλητικό είναι ένα μαλακό και εύκαμπτο αφρώδες επίθεμα πολυουρεθάνης με πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό 9622 10x10 εκ. 5
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό 9623 10x20 εκ. 5
Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό 9625 15x15 εκ. 5
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Alginate Αλγηνικό

Biatain® Alginate Αλγηνικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Αλγηνικό
Biatain® Αφρώδες Μη Κολλητικό

Biatain® Αφρώδες Μη Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με ευαίσθητο δέρμα. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Αποτρέπει τη διαρροή και τις δερματικές βλάβες από τη διαβροχή. Μεγάλη διάρκεια εφαρμογής. Μαλακό και εύκαμπτο επίθεμα.

Biatain® Αφρώδες Μη Κολλητικό
Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη

Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για επώδυνα έλκη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Μαλακό και εύκαμπτο επίθεμα. Συνδυάζει την υγρή μέθοδο επούλωσης με τοπική απελευθέρωση ιμπουπροφαίνης.

Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη
Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό

Biatain® Super, μη κολλητικό – Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με κάθε βαθμό εξιδρώματος. Κατάλληλο για έλκη με χαμηλό έως υψηλό ποσοστό εξιδρώματος. Ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση. Ένα εύχρηστο, όλα σε ένα, επίθεμα ελκών.

Biatain® Super Υδροτριχοειδικό Μη Κολλητικό
Προβολή για υπολογιστές