Αρχή μας είναι να αφουγκραζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.

Η Coloplast βασίζεται στην ικανότητα του να αφουγκράζεται τις ανάγκες των χρηστών και να ανταποκρίνεται σε αυτές με λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή τους.
Προσπαθούμε διαρκώς να αναπτύσσουμε αυτή τη νοοτροπία. Μόνο όταν σκεφτόμαστε από την πλευρά των χρηστών – κατανοώντας πλήρως τη ζωής τους και όχι απλά την κατάστασή τους ως ασθενείς- μπορούμε να αναπτύξουμε λύσεις που ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες τους και να πάμε την ιατρική φροντίδα ένα βήμα πιο μπροστά.

Οι αξίες μας: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας.

Οι αξίες μας καθορίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε ως μεμονωμένα άτομα αλλά και ως εταιρία.

Αξίες Coloplast - εγγύτητα

Εγγύτητα

Η εγγύτητα με όλους τους πελάτες – τόσο τους τελικούς χρήστες όσο και τους επαγγελματίες υγείας – είναι επιδίωξη μας. Τι σημαίνει η εγγύτητα για εμάς;
Επιστροφή

Εγγύτητα

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Η Coloplast αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων με πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες ιατρικές παθήσεις.
Όσο πιο ιδιαίτερη είναι η πάθηση, τόσο πιο στενά συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας προκειμένου να βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
Επιδιώκουμε την εγγύτητα με όλους τους πελάτες – τόσο τους τελικούς χρήστες όσο και τους επαγγελματίες υγείας. Για να επιτευχθεί αυτή, απαιτούνται θέληση να ακούμε, ικανότητα να συμπάσχουμε και δέσμευση να ενεργούμε σε ό,τι μαθαίνουμε

...και για εμάς;

Το να έρθουμε κοντά με τους πελάτες μας και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους είναι η κατευθυντήρια αρχή σε ό,τι κάνουμε. Όλοι έχουμε την ευθύνη να ακούμε και να βοηθάμε τους πελάτες μας στις ανάγκες τους.
Αλλά η εγγύτητα ισχύει και στις σχέσεις μεταξύ μας. Εκτιμούμε τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, διότι μόνο έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τι μας παρακινεί και μας καθοδηγεί τόσο ως άτομα όσο και ως εταιρία.
Μέσω της συνεργασίας, στην Coloplast, καλλιεργούμε το εμείς- ακούγοντας ο ένας τον άλλον και κάνοντας ό,τι καλύτερο προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη εργασιακή ζωή.

Επιστροφή
Αξίες Coloplast - πάθος

Πάθος

Στην Coloplast μοιραζόμαστε το πάθος να κάνουμε τη διαφορά και δεσμευόμαστε να το πετύχουμε. Τι σημαίνει το πάθος για εμάς;
Επιστροφή

Πάθος

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Αποτελεί μεγάλη ηθική ικανοποίηση για εμάς να γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα ζωής κάποιου ανθρώπου. Το πάθος μας είναι αυτό που μας παρακινεί να βρούμε νέους τρόπους και  να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα άμεσου καθήκοντος,προκειμένου να φέρουμε τις καλύτερες ιδέες γρήγορα σε αυτούς που τις χρειάζονται.

… και για εμάς

Η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας είναι η καλύτερη επιβράβευση. Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να προχωράμε συνεχώς μπροστά. Το πάθος μας για να κάνουμε τη διαφορά μας ενώνει και μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας.
Το πάθος μας οδηγεί να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προκειμένου να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Αποτελεί πηγή έμπνευσης προκειμένου να παρουσιάσουμε τις καλύτερες ιδέες άμεσα στην αγορά. Τέλος, το πάθος είναι απαραίτητο  για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας που να εμπνέει, να είναι διασκεδαστικό και να είναι γεμάτο προκλήσεις.

Επιστροφή
Αξίες Coloplast - σεβασμός και υπευθυνότητα

Σεβασμός και υπευθυνότητα

Ο σεβασμός του ενός για τον άλλο και για τον κόσμο γύρω μας θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της κουλτούρας της Coloplast. Τι σημαίνει ο σεβασμός και η υπευθυνότητα για εμάς;
Επιστροφή

Σεβασμός και υπευθυνότητα

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;

Ο σεβασμός και η υπευθυνότητα αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες της στενής μας σχέσης με τους πελάτες μας. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και να επιδεικνύουμε ακεραιότητα σε ό,τι και να κάνουμε. Αισθανόμαστε βαθύ σεβασμό για την προσωπική και ιδιωτική φύση της πάθησης  που οι τελικοί μας χρήστες αντιμετωπίζουν.
Είναι ευθύνη μας, όχι μόνο να επικεντρωθούμε στην εύρεση των κατάλληλων ιατρικών λύσεων αλλά και να βρούμε τρόπους να ελαχιστοποιήσουμε τον ψυχικό τραυματισμό αλλά και τα ταμπού που είναι συνυφασμένα με αυτές τις παθήσεις.

… και για εμάς

Δείχνοντας σεβασμό ο ένας στον άλλον θέτουμε τον κόσμο γύρω μας στο επίκεντρο της κουλτούρας της Coloplast.Εμείς οι άνθρωποι της Coloplast, είμαστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις μας και τις ενέργειές μας. Έχοντας ηγετική θέση στην αγορά μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας σοβαρά, δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον, στην κοινωνία αλλά και σε ηθικά ζητήματα σε ό,τι και να κάνουμε.

Επιστροφή
Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές