Διευκολύνοντας τη ζωή σας

Η αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε τη ζωή των ατόμων με πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες ιατρικές παθήσεις. Για αυτό, πρέπει να κατανοούμε τόσο τις ιατρικές προκλήσεις όσο και τις ανησυχίες που επηρεάζουν τη ζωή αυτών των ατόμων. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με τις κοινωνικές καταστάσεις, τα ταξίδια, την εργασία, την οικειότητα, την άσκηση κ.ο.κ.
Αυτό επιτυγχάνεται ακούγοντάς τους καθώς και τους επαγγελματίες υγείας που τους φροντίζουν και αυτό είναι που μας εμπνέει. Αυτό που μας επιτρέπει να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

Διευκολύνοντας τη ζωή των χρηστών μας

Διευκολύνοντάς σας, για να τα καταφέρετε

Διευκολύνοντάς σας, για να τα καταφέρετε

"Όταν ήμουν άρρωστος, έχασα 35 κιλά. Αλλά τα ξαναπήρα. Ήμουν αποφασισμένος. Σήμερα, αθλούμαι καθημερινά και σήμερα εργάζομαι personal trainer." Mesha Μάθετε περισσότερα για τον Mesha

Ήταν μια φυσιολογική ημέρα το 2013, όταν ο Mesha ξύπνησε με οξύ κοιλιακό άλγος και τυμπανισμό. Λίγες μέρες αργότερα, στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με περιτονίτιδα και ήταν σε κώμα για 3 εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι το ποσοστό επιβίωσής του ήταν 20%, ο Mesha συνήλθε.
Κατά τους επόμενους μήνες άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα, όπως πόνο στη κοιλία, συχνή χρήση τουαλέτας και πρήξιμο των αρθρώσεων. Μετά από περίπου 6 μήνες εξετάσεων, διαγνώστηκε με οξεία ελκώδη κολίτιδα και πιθανή νόσο του Crohn. Για τα επόμενα 4 χρόνια, ο Mesha δοκίμασε κάθε φαρμακευτική αγωγή. Δυστυχώς, σε καμία από αυτές δεν ανταποκρίθηκε όπως θα έπρεπε.
Σε ηλικία 26 ετών, ο Mesha απέκτησε ειλεοστομία και σταδιακά η υγεία του βελτιώθηκε, το βάρος του αυξήθηκε και άρχισε να αισθάνεται ότι θα μπορούσε να επανέλθει στον παλιό του εαυτό με λίγη προσπάθεια.
Σήμερα, ο Mesha είναι 29 ετών και εργάζεται ως personal trainer για άτομα με νόσο Crohn και ελκώδη κολίτιδα βοηθώντας στην αποκατάστασή τους. Ο Mesha θέλει να είναι ένα καλό πρότυπο, βοηθώντας και άλλα άτομα με νόσο Crohnή ή κολίτιδα. Μάλιστα έχει δημιουργήσει το προσωπικό του blog: Mr.ColitisCrohns.

Επιστροφή
Διευκολύνοντάς σας, για να είστε ο εαυτός σας

Διευκολύνοντάς σας, για να είστε ο εαυτός σας

"Τα ρούχα αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μου, επομένως ανησυχούσα για το τι θα μπορούσα να φορέσω μετά την επέμβαση. Σήμερα, ντύνομαι ακόμα τον τρόπο που θέλω." Stina Μάθετε περισσότερα για την Stina

Ως νεαρή κοπέλα, η Stina διαγνώστηκε με τη νόσο του Crohn. Δυστυχώς, η Stina δεν έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί  την ασθένειά της.
Στην ηλικία των 23 ετών, μετά την γέννηση της κόρης της Εlle , η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη εντέρου και να υποβληθεί σε επέμβαση στομίας. Μετά την επέμβαση, αναρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φορέσει ό, τι της αρέσει: "Τα ρούχα είναι μέρος της ταυτότητάς μου, γι 'αυτό ανησυχούσα για το τι θα μπορούσα να φορέσω μετά την επέμβαση. Σήμερα, ντύνομαι όπως θέλω », λέει.
Η Stina, σήμερα, είναι influencer στη Σουηδία και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη ζωή με στομία. Κάνει συχνές εμφανίσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, έχει πραγματοποιήσει ομιλίες  στο TEDx στη Σουηδία και άλλες πολλές δράσεις γύρω από την στομία.

Επιστροφή
Διευκολύνοντάς σας, για να παραμείνετε δραστήριοι

Διευκολύνοντάς σας, για να παραμείνετε δραστήριοι

"Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες με τη βάρκα μου και το κάνω όπστε μπορώ. Μερικές φορές ο καιρός με σταματά, αλλά δεν αφήνω να με σταματήσει η κατάστασή μου." Flemming Μάθετε περισσότερα για τον Flemming

Ο Flemming παραδέχεται ότι η ζωή δεν του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο Flemming έχει φλεβικά έλκη στα πόδια του για πολλά χρόνια, λόγω διαφόρων επιπλοκών που οφείλονται στην πρόωρη γέννησή του. Πάσχει από εκ γενετής θρομβοφιλία, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης.
Πριν από πολλά χρόνια, ο Flemming κάηκε στο πόδι του από την εξάτμιση της μοτοσικλέτας του. Το τραύμα του δεν επουλώθηκε και επιδεινωνόταν. Στα επόμενα χρόνια, προκλήθηκε πρόβλημα και στο άλλο του πόδι του, καθώς αναπτύχθηκαν έλκη και επιδεινώθηκαν λόγω κακής φλεβικής κυκλοφορίας. Έκτοτε, ζει έχοντας επιδεινωμένα έλκη και στα δύο του πόδια.
Ο Φλέμινγκ παρά τα έλκη και θρομβώσεις, εξακολουθεί να δουλεύει σκληρά για 75 με 80 ώρες την εβδομάδα ως εργάτης. Αγαπά τη ζωή και αφιερώνει χρόνο του στον εαυτό του. Όπως λέει ο ίδιος, "θα ήθελα να συμμετέχω σε αυτή την εκστρατεία - γιατί ίσως μπορεί να βοηθήσει και άλλους. "
Με τα κατάλληλα προϊόντα και την σωστή καθοδήγηση από το νοσοκομείο, τα έλκη, αν και παραμένουν, βελτιώθηκαν αισθητά. Δεν περπάτα τόσο καλά, αλλά καταφέρνει να βγαίνει βόλτα.
"Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες με τη βάρκα μου και το κάνω όποτε μπορώ. Μερικές φορές ο καιρός με σταματά, αλλά δεν αφήνω να με σταματήσει η κατάστασή μου ."
 

Επιστροφή
Διευκολύνοντάς σας, για να ξαναβρείτε τον ρυθμό σας

Διευκολύνοντάς σας, για να ξαναβρείτε τον ρυθμό σας

"Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά τώρα έχω πάρει πίσω τον έλεγχο. Προσπαθώ να δοκιμάζω νέα πράγματα, πιέζοντας ξανά τα όριά μου." Alessia Μάθετε περισσότερα για την Alessia

Μόντσα, Ιταλία. 12 Μαΐου 2013. Η διάσημη Ιταλίδα οδηγός μοτοσυκλέτας, Alessia Polita , τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας και καθηλώνεται σε αμαξίδιο. Στην αρχή, ήταν δύσκολο να διαχειριστεί αυτήν την αλλαγή. Από εκεί που ζούσε καθημερινά στα άκρα, να πρέπει να ζει ξεπερνώντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Με τον καιρό, συνειδητοποίησε ότι πρέπει να ακολουθήσει νέα μονοπάτια στη ζωή της και να ασχοληθεί με νέες δραστηριότητες. Αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία της και να αρχίσει να σκέπτεται πιο θετικά.
Αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο το ταξίδι μετά το ατύχημα, η Alessia είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργή ζωή: "Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά τώρα έχω πάρει πίσω τον έλεγχο. Προσπαθώ να δοκιμάζω νέα πράγματα, πιέζοντας ξανά τα όριά μου."

Επιστροφή
Διευκολύνοντάς σας, για να απολαμβάνετε τον χρόνο μαζί

Διευκολύνοντάς σας, για να απολαμβάνετε τον χρόνο μαζί

"Η κόρη μου, αν και είναι πολύ απασχολημένη αυτήν την περίοδο με το σχολείο και τους φίλους, είναι δίπλα μου. Και όταν είμαστε μαζί, φροντίζουμε να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή." Bob Μάθετε περισσότερα για τoν Bob

Ο Bob ήταν αθλητής των extreme sports, επαγγελματίας freestyle σκιέρ χιονιού και κασκαντέρ. Πριν από 30 χρόνια περίπου, τραυματίστηκε  στο νωτιαίο μυελό του σε ένα ατύχημα. Παρόλα αυτά, σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες όπως το off-road χειροποδήλατο, την κολύμβηση και την κατάδυση.
Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε, ο Bob  αγαπά να είναι μπαμπάς. Πάντα ήθελε να έχει παιδιά, καθώς θωρεί ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι γονιός. Ωστόσο, θυμάται τις ανησυχίες που είχε παράλληλα ως άτομο με ΚΝΜ και ως γονέας. Θα ήταν σε θέση να συμβαδίσει με την κόρη του; Θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς που ήθελει να είναι;
Τα προβλήματα εντέρου απασχολούσαν τον Bob αρκετά  στο παρελθόν. Ωστόσο, σήμερα, ο Bob ακλουθώντας τη μέθοδο του υψηλού αυτοϋποκλυσμού, διαχειρίζεται ο ίδιος το έντερό του και του επιτρέπει να επικεντρώνεται περισσότερο στην κόρη του, που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εκείνον: “Η κόρη μου, αν και είναι πολύ απασχολημένη αυτήν την περίοδο με το σχολείο και τους φίλους, είναι δίπλα μου. Και όταν είμαστε μαζί, φροντίζουμε να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.” λέει ο Bob.

Επιστροφή
Διευκολύνοντάς σας, για να ακολουθήσετε την καρδιά σας

Διευκολύνοντάς σας, για να ακολουθήσετε την καρδιά σας

"Ένιωθα μόνος και μη ολοκληρωμένος ως άντρας καθώς δεν ήμουν ικανός να κάνω σεξ. Από τότε που βρήκα μια λύση, άρχισα ξανά να βγαίνω ραντεβού και να κοινωνικοποιούμαι." Brian Μάθετε περισσότερα για τoν Brian

Όταν είσαι νέος, η αυτοπεποίθηση είναι τα πάντα –ιδιαίτερα όσον αφορά τις σχέσεις. Στην ηλικία των 18 ετών ο Brian ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να έχει στύση και αυτό τον σόκαρε αρκετά. Στην ηλικία των 20 ετών, αφού ακολούθησε μια σειρά φαρμακευτικών αγωγών χωρίς κανένα αποτέλεσμα, θεωρήθηκε ότι το πρόβλημά του ήταν μάλλον ψυχολογικό .
Τα χρόνια πέρασαν χωρίς να έχει βρει λύση στο πρόβλημά του, μέχρι που άκουσε στο ραδιόφωνο  μια διαφήμιση για τις ενδοσηραγγώδεις ενέσεις. Αρχικά λειτούργησαν, αλλά σταδιακά άρχισε να αντιδρά αρνητικά  σε αυτές και κατέληξε να νοσηλεύεται. Στο νοσοκομείο ήταν που άκουσε για τις πεϊκές προθέσεις. Με την κατάλληλη πληροφόρηση, άρχισε να αισθάνεται καλύτερα : «Ήμουν εξαιρετικά ανακουφισμένος όταν άκουσα ότι το πρόβλημά μου είχε ονομασία, αγγειογενής στυτική δυσλειτουργία.  Όλη αυτή τη περίοδο θεωρούσα ότι ήταν ψυχολογικό το πρόβλημα. Τώρα ήξερα ότι υπήρχε λύση στο πρόβλημά μου. "
Αυτή η αποκάλυψη είχε σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή του Brian. Όπως λέει ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε ιδιαίτερα για αυτόν: "Η Αυτοπεποίθηση. Αυτή έκανε τη διαφορά σε μένα, στην επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική ζωή μου." 

Επιστροφή
Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές