Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος

Χρήση

Το Comfeel Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ελκών με χαμηλή έως μέτρια ποσότητα εξιδρώματος συμπεριλαμβανομένων των ελκών ποδός, ελκών πίεσης (κατακλίσεις), επιφανειακών εγκαυμάτων, επιφανειακών εγκαυμάτων μερικού πάχους, περιοχών δότου, μετεγχειρητικών τραυμάτων και εκδορών. Το επίθεμα μπορεί να παραμείνει στο έλκος έως και 7 ημέρες, ανάλογα με την κλινική εικόνα του έλκους.

 

Η υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή εδώ και 30 χρόνια

Η χρήση του Comfeel Plus υδροκολλοειδούς επιθέματος τεκμηριώνεται κλινικά εδώ και 30 χρόνια. Σήμερα, η σειρά προϊόντων Comfeel Plus είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή ως βασικό επίθεμα σε πολλές κλινικές φροντίδας ελκών δέρματος λόγω της αποτελεσματικότητας, της καλής προσαρμογής και της μεγάλης ποικιλίας μεγεθών και σχημάτων που διαθέτει.
 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωτεύον και ως δευτερεύον επίθεμα

Το Comfeel Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε έλκη με χαμηλή έως μέτρια ποσότητα εξιδρώματος, στα τελικά στάδια επούλωσής τους. Το Comfeel Plus μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύον επίθεμα.
 

Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχημάτων που καλύπτουν οποιοδήποτε μέρος του σώματος

Τα προϊόντα της σειράς Comfeel Plus διατίθενται σε τετράγωνα σχήματα, ειδικά σχήματα κόκκυγος και πεταλούδας, καθώς επίσης και ως επιθέματα μείωσης πίεσης για ανακούφιση από την πίεση, προκειμένου να ικανοποιηθούν διαφορετικές ανάγκες.
 

Αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια εξωτερική μεμβράνη

Η ημιπερατή εξωτερική μεμβράνη επιτρέπει την εξάτμιση, ανάλογα με την ποσότητα του εξιδρώματος, αλλά είναι αδιαπέραστη από βακτηρίδια και υγρά.
 

Μηχανισμός δράσης

Όταν το επίθεμα έρθει σε επαφή με το εξίδρωμα του έλκους, σχηματίζει μια συνεκτική γέλη που απορροφά εξίδρωμα και έτσι δεν προσκολλάται στο έλκος.
 

Σύσταση προϊόντος

Το Comfeel Plus αποτελείται από σωματίδια νατριούχου καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης (CMC) που απορροφούν την υγρασία. Η προσθήκη αλγηνικού ασβεστίου στο επίθεμα αυξάνει την απορροφητικότητα. Η εξωτερική μεμβράνη είναι μια ημιπερατή μεμβράνη πολυουρεθάνης.

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό 3110 10x10 εκ. 10
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό 3115 15x15 εκ. 5
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό 3120 20x20 εκ. 5
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό σε Σχήμα Πεταλούδας 3280 6x8 εκ. 5
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό σε Σχήμα Πεταλούδας 3283 9x11 εκ. 5
Comfeel® Plus Υδροκολλοειδές με Αλγηνικό Κόκκυγος 3285 18x20 εκ. 5
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag

Biatain®Silicone Ag - ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με διαρκή απελευθέρωση αργύρου για έλκη με λοίμωξη. 3D αφρώδης δομή που προσαρμόζεται στο σχήμα του πυθμένα του έλκους. Συνεχής απελευθέρωση αργύρου καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής (1). Απαλή και ασφαλής εφαρμογή. Εύκολο στη χρήση.

Biatain® Silicone Ag Αφρώδες Σιλικόνης με Ag
Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης

Biatain® Silicone αφρώδες επίθεμα σιλικόνης – ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος με απαλή προσκόλληση για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μαλακό αφρώδες επίθεμα με απαλό κολλητικό από σιλικόνη. Μοναδική 3D αφρώδης δομή Biatain για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Ασφαλής εφαρμογή. Non-touch σύστημα άσηπτης εφαρμογής. Μαλακό, εύκαμπτο, άνετο. Αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτηρίδια.

Biatain® Silicone Αφρώδες Σιλικόνης
Purilon® υδροτζέλ

Purilon® υδροτζέλ

Purilon® Υδροτζέλ – Ταχύτερη επούλωση ελκών μέσω αποτελεσματικής και ήπιας απομάκρυνσης των νεκρώσεων. Συνδυάζει ενυδατικές και απορροφητικές ιδιότητες (1). Εύκολη εφαρμογή και απομάκρυνση. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και τις βλάβες από τη διαβροχή.

Purilon® υδροτζέλ
Προβολή για υπολογιστές