Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή προϊόντος


Χρήση

Το Biatain Super μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος εξιδρωματικών ελκών, συμπεριλαμβανομένων ελκών ποδός, ελκών πίεσης, ελκών διαβητικού ποδιού, εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, χειρουργικών τραυμάτων και απλών δερματικών βλαβών. Το Biatain Super είναι κατάλληλο για χρήση κάτω από πιεστική περίδεση.

Το Biatain Super είναι ένα ιδιαίτερα απορροφητικό υδροτριχοειδικό επίθεμα που παρέχει ιδανικό, περιβάλλον υγρής επούλωσης σε εξιδρωματικά έλκη.

Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά το εξίδρωμα που περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος. Το πολυεστερικό πλέγμα επιτρέπει τη διέλευση της σωστής ποσότητας εξιδρώματος, διατηρώντας ένα περιβάλλον υγρής επούλωσης για έλκη με χαμηλό, μέτριο και υψηλό ποσοστό εξιδρώματος.
 

Κατάλληλο για εξιδρωματικά έλκη

Η ταχεία απορρόφηση, διανομή και συγκράτηση του εξιδρώματος αξιοποιούν πλήρως τη δυνατότητα απορρόφησης του επιθέματος ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από τη διαβροχή, ακόμη και σε έντονα εξιδρωματικά έλκη.
 

Ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση

Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά ταχύτατα το εξίδρωμα κάθετα και το διανέμει οριζόντια. Τα επιθέματα διασφαλίζουν ένα ιδανικό περιβάλλον υγρής επούλωσης για ταχύτερη επούλωση. Το υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα απορροφά το εξίδρωμα που περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος. Το πολυεστερικό πλέγμα επιτρέπει τη διέλευση της σωστής ποσότητας εξιδρώματος, διατηρώντας ένα περιβάλλον υγρής επούλωσης σε έλκη με χαμηλό, μέτριο και υψηλό ποσοστό εξιδρώματος.

Μηχανισμός δράσης

Τα υπεραπορροφητικά σωματίδια απορροφούν και συγκρατούν υψηλές ποσότητες εξιδρώματος. Οι ίνες εσωτερικά των σωματιδίων διανέμουν το εξίδρωμα οριζόντια, μέσα στο απορροφητικό στρώμα για μέγιστη απορρόφηση. Σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό εξάτμισης, εξασφαλίζεται ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος.
 

Σύσταση

Το Biatain Super, μη κολλητικό αποτελείται από ένα υπεραπορροφητικό υδροτριχοειδικό απορροφητικό στρώμα, μια ημιπερατή, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από βακτηρίδια εξωτερική μεμβράνη και ένα μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος. Το μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος διαχωρίζει το απορροφητικό στρώμα από το έλκος και το περιβάλλον δέρμα, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν δεν θα κολλήσει στο έλκος. Το εξίδρωμα περνά μέσα από το πλέγμα επαφής με το έλκος και απορροφάται από το απορροφητικό στρώμα. Το απορροφητικό στρώμα απορροφά ταχύτατα το εξίδρωμα κάθετα και το διανέμει οριζόντια. 

 

Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς του προϊόντος.

Περισσότερα
Επιστροφή

Κωδικοί προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Κωδικός Διάσταση Τεμ./Συσκευασία
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό μη κολλητικό 10Χ10 εκ. 4630 10Χ10 εκ. 10
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό μη κολλητικό 15X15εκ. 4635 15X15εκ. 10
Biatain Super® επίθεμα υδροτριχοειδικό μη κολλητικό 20X20εκ. 4639 20X20εκ. 10
Επιστροφή

Προτεινόμενα προϊόντα

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για έλκη με λοίμωξη και πολύ ευαίσθητο δέρμα. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη λοίμωξη. Πατενταρισμένο σύμπλοκο Αργύρου με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δράσης καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής του επιθέματος.

Biatain® Ag Αφρώδες με Ag Μη Κολλητικό
Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη

Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για επώδυνα έλκη. Μοναδική δομή του αφρώδους στρώματος για ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος. Μαλακό και εύκαμπτο επίθεμα. Συνδυάζει την υγρή μέθοδο επούλωσης με τοπική απελευθέρωση ιμπουπροφαίνης.

Biatain® Ibu Αφρώδες με Ιμπουπροφαίνη
Biatain® Alginate Αλγηνικό

Biatain® Alginate Αλγηνικό

Ανώτερη διαχείριση του εξιδρώματος για ρυπαρά έλκη και έλκη με κοιλότητα. Άριστη συνοχή του επιθέματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του δέρματος από διαβροχή. Τεκμηριωμένη αιμοστατική δράση.

Biatain® Alginate Αλγηνικό
Προβολή για υπολογιστές