Η ιστορία της Coloplast

Η επιτυχία της Coloplast χτίστηκε και θα συνεχίσει να χτίζεται με τον ξεχωριστό τρόπο που δουλεύουμε.

 

Όλα ξεκίνησαν 62 χρόνια πριν με την νοσηλεύτρια Elise Soresen που αφουγκραζόταν τα προβλήματα της αδελφής της Thora μετά την επέμβαση στομίας στην οποία είχε υποβληθεί. Η Elise κατανοώντας τον φόβο της αδελφής της, έμαθε ότι η στομία θα μπορούσε να παράγει κόπρανα ακόμη και σε δημόσιο χώρο και το αρνητικό αποτέλεσμα που θα είχε αυτό στο τρόπο ζωής της. Η Thora δεν τολμούσε καθόλου πια να βγει έξω, και η Elise προσπαθούσε να βρει μια λύση.

 

Το αποτέλεσμα ήταν μία απλή, μεγαλοφυής ιδέα με τεράστιες προοπτικές: ο πρώτος σάκος στομίας στο κόσμο με κολλητικό δακτύλιο που μείωνε τις διαρροές, και επανέφερε την αυτοπεποίθηση. Αυτή η ιδέα έδωσε στην αδελφή της - και σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους σαν και αυτή ανά τον κόσμο – την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι μια κανονική ζωή. Μια απλή λύση με σπουδαία σημασία. Από τότε και μετά οι δραστηριότητες μας επεκτάθηκαν ώστε να περιλαμβάνουν προϊόντα φροντίδας στομίας, προϊόντα διαχείρισης ούρων και νευρογενούς εντέρου και προϊόντα φροντίδας δέρματος και ελκών δέρματος – ωστόσο ο τρόπος που εργαζόμαστε διατηρεί ζωντανό το πνεύμα της Elise και των ιδρυτών της Coloplast.

 

Αφουγκραζόμαστε, μαθαίνουμε και έπειτα ανταποκρινόμαστε καλύπτοντας τις ανάγκες αυτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, και των επαγγελματιών υγείας που ενδιαφέρονται για αυτούς με προϊόντα και υπηρεσίες κάνοντας την καθημερινότητά τους ευκολότερη.

Επιστροφή

Δοκιμάστε το προϊόν

Επιτυχής υποβολή

Συγχαρητήρια

Προβολή για υπολογιστές