Επιλέξτε χώρα
Global
     
 
 
     
 
Γενικές πληροφορίες
Άρθρα, πληροφορίες, συμβουλές
Τα προϊόντα μας
Προϊόντα, πληροφορίες, οδηγίες
Coloplast Ελλάδα
Νέα και εκδηλώσεις

Γενικές πληροφορίες

Το να ακούμε και να απαντάμε ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου που εργαζόμαστε. Συνεργαζόμενοι με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και με επαγγελματίες υγείας, αποκτήσαμε πολλές γνώσεις.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους πληροφορίες σχετικές με τις συνθήκες που επηρεάζουν τη ζωή τους. Για τους επαγγελματίες της υγείας, προσφέρουμε εκπαιδευτικό υλικό και μια ποικιλία από βιβλιογραφία και παραπομπές.

Προϊόντα

Η Coloplast προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις νεότερες σειρές προϊόντων που διαθέτουμε.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Κάνοντας την ζωή ευκολότερη

Η Coloplast αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων με πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες ιατρικές παθήσεις.

Σε στενή συνεργασία με άτομα που χρησιμοποιούν τα προιόντα μας σχεδιάζουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους προσφέροντας εξατομικευμένη φροντίδα υγείας. Η εταιρία προσφέρει προϊόντα φροντίδας οστομίας, διαχείρισης ούρων, χειρουργικής ουρολογίας, ελκών δέρματος και δέρματος.

H Coloplast A/S απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 9.000 υπαλλήλους. 
Μάθετε περισσότερα για εμάς.

SpeediCath® Compact Ανδρικός – νέος επαναστατικός καθετήρας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα αφρώδη επιθέματα σιλικόνης

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα
ή τηλεφωνώντας μας.

Ονοματεπώνυμο* Email*
Ερώτημα*
Μέγιστο 500 χαρακτήρες
Τηλέφωνο επικοινωνίας
800 11 42042

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 2020232